АВТОСЕРВИЗ LPG/CNG

Монтаж на газови системи

ИЗБОР НА СИСТЕМА

Ние използваме съвременни европейски компоненти и консумативи, което гарантира максимална надеждност на системата. Предварително извършваме диагностика на двигателя. Това е необходимо за правилния подбор на газовата система и бъдещата нормална работа на двигателя – ако двигателя работи нестабилно на бензин, то и на газ ще се държи по подобен начин Подбираме мястото и монтираме компонентите следвайки изискванията на нормативните документи и съобразявайки се в максимална степен от удобството за последващо обслужване. Освен това знаем колко е важно да съхраним чисти салона и външния вид на автомобила, по тази причина използваме фирмени комплекти за защита при инсталиране на системата

НАСТРОЙКА

Това е един от най-важните етапи при инсталиране на газова система. Оборудването, което предлагаме е в най-голяма степен съвременно и ефективно, електронният блок за управление по бързодействие и производителност не отстъпва на бензиновия контролер. Именно затова е толкова важно настройката да бъде извършена от висококвалифициран персонал. Единствено в този случай двигателят ще работи на газ така стабилно, както и на бензин. Ще може да реализира максимална икономия, без загуба на мощност и съхранявайки умерен разход на гориво. Ние сме убедени, че работата на газовата система не трябва да пречи на бензиновия контролер и запалването на контролната лампа за грешка не е вследствие на некачествено инсталирана или настроена система. Настройката на газовата система трябва да се извърши както на празен ход, така и в движение при различно натоварване, така че електронният блок да бъде настроен във всички режими на работа на двигателя. След настройката ние проверяваме качеството на монтажа и Ви връщаме по-икономичен автомобил. Вие няма да усещате разлика между бензин и газ, приятно впечатление ще ви прави единствено касовия бон след зареждане с гориво!

ИЗБЕРЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СЕРВИЗ И ШОФИРАЙТЕ С УДОВОЛСТВИЕ!

ЦЕНИ

За да определим цената на газовата система за Вашия автомобил, трябва предварително да знаем някои параметри на двигателя. Например, на цената влияе мощността на двигателя, тъй като от нея зависи избора на редуктор, нишата за резервна гума или обема на багажното отделение определят избора на газовия резервоар. Някои параметри обаче не са общодостъпни, а само квалифициран техник с опит знае, че някои автомобили имат особени алгоритми на работа на двигателя и за коректна работа е необходимо използване на „бързи“ инжектори или допълнителни емулатори.

Точно по тази причина е необходимо автомобила да бъде разгледан на място в сервиза, там ще Ви бъде дадена пълна информация за необходимото време и цена за конвертиране на вашият автомобил!

Защо да изберете NAGAZ.BG

Сигурно пазаруване

Вашите лични данни са защитени

Бърза обработка

Бързо приемане, обработване и изпращане на поръчката

Връщане

Възможност за връщане или замнява на стока до 30 дни

Shopping Cart